Puur Colloidaal Zilver - Puur Colloidaal.nl

Gepubliceerd feb. 20, 22
7 min read

Colloïdaal Zilver Online Bestellen - puurcolloidaal.nl

Daarom is het goed om zilverwater tijdelijk te gebruiken, maar niet permanent. Wel uitwendig, niet inwendig Colloïdaal zilver wordt tegenwoordig uitwendig gebruikt maar niet zo vaak meer inwendig. Uitwendig kan het op brandwonden worden gedaan. De Nederlandse Wikipedia-site is negatief van strekking ten aanzien van colloïdaal zilver. Op de Duitse Wikipedia-site staat een heel ander verhaal te lezen dan op de Nederlandse Wikipedia.

De zilvermoleculen hechten zich aan virussen waardoor de virussen onderdrukt worden. Op de Engelstalige Wikipediasite staat dat er voldoende bewijs is om te concluderen dat infecties bij mensen die een katheter gebruiken in frequentie en ernst afnemen. zilverwater. Urinebuisinfecties zijn een veel voorkomend gevolg van het inbrengen van een katheter. In diverse landen mag het niet meer als medicijn worden verkocht maar wordt het verkocht onder andere voorwendselen.

Niet dat je er een ernstige ziekte van kan krijgen, maar je kunt er wel een nooit meer herstellende huidverkleuring door oplopen. Overigens moet je hiervoor jarenlang grote hoeveelheden vervuild colloïdaal zilver gebruiken. Maar er zijn mensen die dat hebben gedaan. Zij zien er de rest van hun leven blauw grijs...

Colloïdaal Zilver - Gaat Door Wanneer Al Het Andere Faalt - Puur Colloidaal.nl

Hiermee is bewezen dat het traditioneel gebruik van zilverwater of colloïdaal zilver een nuttige functie heeft - Hoogwaardig colloidaal zilver - Puur Colloidaal.nl. Medicinale inzetbaarheid Er is één wetenschappelijk onderzoek bekend dat de werkzaamheid van zilverwater niet kon bewijzen. Dit is een onderzoek uit Botswana wat is uitgevoerd door drie mensen en daarom niet erg betrouwbaar. Omdat het geen officieel geneesmiddel meer mag zijn, wordt het weinig onderzocht.

Deze hoax duurt in dat geval al duizenden jaren (zilverwater). Het is hooghartig te veronderstellen dat mensen vroeger medicinale producten gebruikten zonder werking; ook zij zagen dat het gezond was om zilverwater te gebruiken. De tegenstanders van zilverwater wijzen op argyria. Dat is de meest ernstige bijwerking van het gebruik van vervuild zilverwater.

Zilverchloride kan argyria veroorzaken maar puur zilverwater niet (Mix van echt colloidaal zilver - Puur Colloidaal.nl). Argyria is een vervelende aandoening. Het gaat hier om een ernstige en permanente vorm van huidverkleuring maar argyria heeft geen gezondheidsnadelen. Het Amerikaanse National Center for complementary and alternative medicine poogt zilverwater in een kwaad daglicht te stellen maar als bronnen gebruiken ze slechts de slechts wetenschappelijk opgetekende gevallen van argyria.

Colloïdaal Zilver - Nano Mineraalwater - Puur Colloidaal.nl

Overigens wordt in de V.S. jaarlijks door 10 miljoen mensen zilverwater gebruikt en zijn erin de geschiedenis wereldwijd 239 gevallen van argyria, waarvan de meesten komen uit de jaren 60 en 70 toen men te veel vervuild zilverwater maakte. Er zijn legio medicijnen op de markt met dodelijke bijwerkingen waarover niemand klaagt.

Colloïdaal Zilver - Nano Mineraalwater - Naturema NederlandAlles Wat U Moet Weten Over Colloïdaal Zilver - puurcolloidaal.nl

Soms kunnen dingen elkaar versterken zowel positief als negatief. In het geval van nano Zink en nano zilver van the health factory is dat absoluut positief. Hierbij even alles op een rij, wat is nano zink eigenlijk en wat is nano zilver. Hoe gebruik je ze apart en hoe samen? En wat ervaringen op een rij van gebruikers.

Spoorelementen zijn mineralen waar je maar een heel klein beetje van nodig hebt. Zink maakt onderdeel uit van talloze enzymen die betrokken zijn bij de stofwisseling. Hierbij opgesomd een aantal functies van zink:Antioxidanten werking, Draagt bij aan de vorming van DNAHelpt om koolhydraten en vetten in het lichaam te verwerken.

Colloïdaal Zilver Online Bestellen - puurcolloidaal.nl

En tegenwoordig mag het verkocht worden als voedingssupplement. Het woord Nano verwijst naar iets dat een zeer kleine deeltjesgrootte heeft en zich in een vloeibaar medium (zoals water) kan oplossen zonder dat de deeltjes naar de bodem zinken of op het oppervlak drijven. Bij Nano mineralen komt dit vanwege hun unieke elektromagnetische lading en extreem kleine deeltjesgrootte.

Het is dit oppervlak dat het lichaam gebruikt om voedingsstoffen af te breken en op te nemen. Hoe groter het oppervlak, hoe beter voedingsstoffen kunnen worden benut. Nano mineralen worden gekenmerkt door een extreem kleine deeltjesgrootte, die veel beter geabsorbeerd kunnen worden dan pillen of poeders. Ze zijn ook het antwoord voor mensen met spijsverteringsproblemen waarbij de absorptie van vitaminen en mineralen ernstig is verstoord.

Mineralen zijn vaak gebonden aan (amino) zuren om absorptie te verbeteren. Gecheleerde mineralen worden voor 50 tot 60% geabsorbeerd. Nano mineralen worden volledig geabsorbeerd. Wanneer de vloeistof even in de mond wordt gehouden alvorens te slikken, worden de mineralen direct in het lichaam opgenomen en onmiddellijk gebruikt. Van Nano Zilver is bekend dat het in vitro diverse micro-organismen doodt en het drinkwater zuivert.

Natuurlijk Antibioticum Colloïdaal Zilver - Puur Colloidaal.nl

Ieder zilverdeeltje heeft een positieve elektrische lading die wordt aangetrokken tot virussen, schimmels, bacteriën en andere ééncellige ziekte veroorzakende organisme die een negatieve elektrische lading hebben. Op deze manier maakt nano Zilver deze schadelijke organisme onschadelijk. Nano Zilver kan zowel uitwendig als inwendig gebruikt worden en is een uitstekend voedingssupplement - Echt colloidaal zilver - puurcolloidaal.nl.

Gebruik zilver vanwege zijn antibacteriële en ontstekingsremmende werking. Virussen gebruiken namelijk bacteriën als gastheer en kunnen zonder deze niet overleven. Zink draagt bij aan cel vernieuwing en verbeterd het immuunsysteem. Nano zink & Nano zilver zijn 100% zuiver, vrij van vul-, geur en smaakmiddelen. Het is geur en smaakloos dus zeer geschikt ook voor kinderen.

Gebruik van Colloïdaal Zilverwater. Echt colloidaal zilver - Naturema Nederland. Zilver werkt al bij hele kleine hoeveelheden. Men adviseert daarom 15 tot 25 µg zilver per theelepel. Bij oplossingen met de kleinste zilverdeeltjes komen we hiermee in het bereik van 6 tot 15 ppm. Bij oplossingen met wat grotere zilverdeeltjes zitten we dan in het bereik van 3 tot 5 ppm.

Colloïdaal Zilver - Natuursupplementen

De Amerikaanse gezondheidsnorm t. a - Hoogwaardig colloidaal zilver .v. maximale dagelijkse belasting van toegevoerde voedingsbestanddelen geldt voor zilver 350µg per dag voor een persoon van 70 kg. Bij de aanbevolen dagdosis colloïdaal zilverwater volgens onderstaande tabel komen we uit op 10 tot 18% van de maximaal gestelde norm voor zilver en voldoen dus ruim binnen deze norm.

De opgehoopte afvalstoffen die vrijkomen en worden uitgescheiden kunnen soms een reactie geven van vermoeidheid, lichte hoofdpijn of lichte diarree. Deze klachten verdwijnen na enige tijd. Er is geen gevaar bekend bij zwangerschap. Veel water drinken en diep ademhalen om de lymfecirculatie te bevorderen. Voor het systematische toepassing mag zilverwater onverdund, of met water verdund worden ingenomen.

Het colloïdale zilver wordt dan door de mondslijmheid onder de tong in het bloed opgenomen. Moet zilverwater vooral in de mond of keel worden gebruikt dan is het zinvol met verdund of onverdund zilverwater te gorgelen of te spoelen. Moet het zilverwater in de darm werkzaam zijn dan moet het snel met veel water opgedronken worden zodat het zilver niet voortijdig door andere slijmvliezen wordt opgenomen - zilverwater - Puur Colloidaal.nl.

Mix Van Colloidaal Zilver - Puur Colloidaal.nl

Colloïdaal Nano Zilver Water 1 Liter - puurcolloidaal.nlColloidaal Zilverwater 1 Liter - Puur Colloidaal.nl

d. te herstellen. Colloïdaal zilver kan heel goed op de huid worden toegepast. Maak het betroffen gebied vochtig met colloïdaal zilver en laat het 10 minuten inwerken. Uitgangspunt is 3 maal per dag eventueel vaker of minder als dat nodig is. Op puisten en wratten kunt u een kompres van watten gedrenkt in zilverwater leggen en deze met een pleister of verband op zijn plaats houden.Met dit mengsel kunt u de huid prima behandelen. Oog-, oor- en neusdruppels. Doe 1-2 druppels direkt in het oog, oor of neus al waar het nodig is 3 maal daags. Het aantal keren per dag kunt u al naar omstandigheden opvoeren of verminderen. Ogen: Colloïdaal zilver is ook als compres toen te passen.

Navigation

Home

Latest Posts

Holistisch Energetische Therapie 2022

Published May 21, 22
6 min read

Opleiding Tot Holistisch Therapeut

Published May 20, 22
6 min read